Teatteriretki: Oulun työväen näyttämön näytelmä Turhaa Farssia

Järjestämme sunnuntaina 30.10. teatteriretken katsomaan Oulun työväen näyttämön näytelmää Turhaa Farssia. Näytelmä alkaa klo 14.00 ja ilmainen bussikuljetus lähtee asukastuvan pihalta klo 13.00 Mukaan mahtuu 30 henkilöä ja paikat varataan ilmoittautumisjärjestyksessä. Liput näytelmään maksavat 18€/kpl. Ilmoittautua voi puhelimitse p. 044 528 1111, sähköpostilla kellonasukastupa@gmail.com tai tuvalla käydessä. Maksun voi suorittaa… Read more”Teatteriretki: Oulun työväen näyttämön näytelmä Turhaa Farssia”

Hailuodon siikamarkkinat

Järjestämme jälleen jo perinteeksi muodostuneen retken Hailuodon siikamarkkinoille lauantaina 8.10. Bussi lähtee asukastuvan pihalta klo 8.30 ja paluukyyti Hailuodosta noin klo 15.30. Bussikuljetus on ilmainen. Paikkoja reissulle on 40 ja ne varataan ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautua voit puhelimitse p. 044 528 1111, sähköpostilla kellonasukastupa@gmail.com tai tuvalla käydessä. Tervetuloa mukaan!

TIEDOTE: Oulun kaupungin seniorituokio tarjoaa apua digilaitteiden käyttöön

+65-vuotias, tule saamaan maksutonta apua älypuhelimesi, tablettisi tai tietokoneesi käyttöön! Voit saada apua myös kotiisi. Oulun kaupungin yhteisötoiminta ja Caritas-Säätiö tuovat ikäihmisille digiapua hyvinvointikeskusten odotustiloihin Asteen verran senioridigiä! -nimisen seniorituokion merkeissä. Tilaisuudessa +65-vuotiaat ikäihmiset saavat kysyä digiapua, eli neuvontaa laitteeseensa käytössä. Apua voi saada oman esimerkiksi oman älypuhelimen, tabletin tai… Read more”TIEDOTE: Oulun kaupungin seniorituokio tarjoaa apua digilaitteiden käyttöön”

Gluteenittomat ja laktoosittomat ruoat

Meiltä on viime aikoina kyselty usein, onko ruokamme gluteenitonta tai laktoositonta. Lähtökohtaisesti kaikki ruoka on laktoositonta mutta ei välttämättä aina gluteenitonta. Jatkossa merkitsemme nämä asiat myös ruokalistoihin jokaisen päivän ruoan kohdalle. G = gluteeniton, L = laktoositon. Tuoreimmassa, Facebookissa ja ilmoitustauluilla jaettavassa viikkomainoksessa näitä ei vielä ole, mutta seuraavaan ne… Read more”Gluteenittomat ja laktoosittomat ruoat”

17.8. TEATTERIREISSU PERUTTU

HUOM! Keskiviikko-illalle 17.8. suunniteltu teatteriretki Hupisaarille on valitettavasti jouduttu perumaan. Teatteri Akseli Klonk ilmoitti näytöksen perumisesta huonon sään vuoksi. Korvaava esitys järjestetään mahdollisesti lähiaikoina, mutta tämä on vielä selvityksen alla. Mikäli olette maksaneet lipun etukäteen ja haluatte rahat takaisin, olkaa yhteyksissä tuvalle. PÄIVITYS: Korvaavat esityskerrat eivät sopineet tuvan aikatauluihin, joten… Read more”17.8. TEATTERIREISSU PERUTTU”

Kellon kesäpäivät 6.8. klo 12-15

Kellon kesäpäivät tulevat taas. Tapahtuma järjestetään lauantaina 6.8. klo 12-15. Ohjelmassa on seuraavaa: Kaupunkijuna Kompiainen kiertää Kellon ja sataman välillä Musiikkinumeroita: Jakke Jäyhä & LA-bändi sekä Kellon harmonikkaorkesteri Taikuri Peetu Pelle Sosiaali- ja terveysministeri Hanna Sarkkinen puhuu klo 14 Kalastusalusten ja pyydysten esittelyä Frisbeegolfia Lapsille temppurata, ongintaa ja pomppulinna Merivartiosto… Read more”Kellon kesäpäivät 6.8. klo 12-15”

Takaisin toimintaan

Asukastuvan kesätauko on ohi ja tupa on palaillut toimintaan tällä viikolla. Lounasravintola pyörii taas ja ruokalista löytyy näiltä sivuilta sekä Facebookista. Kellon kesäpäivät ovat tulossa lauantaina 6.8 ja tarkempaa tietoa voit tarkistaa erillisestä artikkelista. Viikko-ohjelma palaa toimintaan seuraavasti: Bingo ja nuortenillat alkavat taas keskiviikkona 10.8. Neulemiitti alkaa torstaina 11.8.

Asukastuvan kesätauko 24.6.-24.7.

Asukastupa jää juhannukselta kesätauolle. Olemme auki vielä torstaina 23.6. ja avaamme taas maanantaina 25.7. Keittiö on auki taas tiistaina 26.7. Myös ruokakassijakelu on tauolla kyseisen ajan ja jatkuu taas, kun palaamme toimintaan. Hyvää juhannusta ja hyvää kesää, toivoo asukastuvan väki.

Teatteriretki elokuussa: Toiset meistä -musiikkinäytelmä

Kellon asukastupa järjestää ke 17.8.2022 teatteriretken Hupisaarten kesäteatterille katsomaan Laila Kinnusesta kertovaa musiikkinäytelmää Toiset meistä. Näytelmästä vastaa teatteri Akseli Klonk. Näytelmä alkaa klo 19 ja bussi lähtee asukastuvan pihalta klo 18. Liput näytelmään maksavat 17€ / kpl. Hinta sisältää väli-aikakahvituksen. Ilmoittaudu mukaan puh. 041 312 4701 tai asukastuvalla käydessä. Järjestämme… Read more”Teatteriretki elokuussa: Toiset meistä -musiikkinäytelmä”

Nuorten ruokailu ja kesäpelejä

Kellon asukastupa tarjoaa ajalla 6.6.-23.6. alle 16-vuotiaille koululaisille mahdollisuuden tulla ruokailemaan asukastuvalle arkisin 3€ hintaan. Koululainen voi maksaa lounaan joko käteisellä tai vanhempien kanssa voidaan tehdä laskutussopimus. Lisätietoja ja ilmoittautuminen puh. 041 312 4701 tai tuvalla käydessä. Tuvalla voi pelailla myös pihapelejä tai vaan hengailla ja tavata kavereita. P.S. Vanhemmatkin… Read more”Nuorten ruokailu ja kesäpelejä”